Foto: @kyliejenner

Er Kylie Jenner gravid?

Rygterne florerer lige nu om, at den 18-årige stjerne med de berømte læber og den berygtede familie venter sit første barn. Læs mere her

31. marts 2016 af Sørine Theen Nørreslet

Chok! 

Vi er vant til lidt af hvert fra den famøse Kardashian-Jenner-klan – vi nævner i flæng: Faren blev til en kvinde, storesøsteren væltede internettet med sin nøgne mis og den anden søster knuser lige nu pigehjerter verden over ved at lande popstjernen over dem alle. Og så har vi slet ikke berørt mobberiet, turene i retten eller utroskaben ... 

 

💜💛💚💗

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Baby on board? 

Hvis der er én ting – foruden at skabe drama og tjene millioner for netop dét – Kardashian-dronningerne er gode til, så er det at sætte nye medlemmer af den berømte og berygtede familie i verden. 

Vi har allerede bevist, at Kourtney Kardashian har de sødeste børn nogensinde, selvom vi også stadig har et blødt punkt for både bedårende baby Saint West og seje storesøste North West

Men nu er det også blevet Jenner-delen af klanens tur til at reproducere – i hvert fald hvis man skal tro rygterne om, at den yngste Jenner-søster, 18-årige Kylie, skal være mor. 

 

4/1

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Baby bump – eller bare rygter? 

Lige nu koger internettet over med hotte overskrifter om Kylies (måske) voksende mave. I følge blandt andre Intouchweekly.com kan en kilde tæt på familien bekræfte, at Kylie Jenner er gravid med hende og kæresten Tygas første barn. Tyga har i forvejen en søn, 3-årige King Cairo, fra sit tidligere forhold med Blac China. 

“Hun har taget på, og hun siger, at hun har haft de underligste cravings for Roscoe's House of Chicken og vafler og Krispy Kreme Doughnuts," fortæller kilden ifølge Intouchweekly.com og fortsætter: 

"Det eneste Kylie kan tale om er babynavne, hvad end hun skal have en dreng eller pige, hvordan hun har tænkt sig at indrette børneværelset og selvfølgelig barnets garderobe."

Familien er ikke glad!

Ifølge blandt andre Intouchweekly.com har Kylie allerede fortalt sin familie om sine store nyheder – men desværre skulle resten af Kardashian-Janner-klanen ikke være udtalt begejstrede for unge Kylies glædelige omstændigheder. Faktisk skulle Kylies søstre eftersigende mene, at hun begår en kæmpe fejl! 

 

FAMILIA

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sandt eller falskt? 

Kylie Jenner og Tyga mangler stadig at bekræfte, om de venter sig deres første barn – og vi kan derfor ikke sige noget med sikkerhed.

Men én ting er værd at huske på: Alt kan lade sig gøre, når det handler om Jenner-familien. Vi husker i hvert fald godt dengang, alle troede, det var ren og skær løgn, at Bruce Jenner var ved at skifte køn ... 

Stay tuned – vi holder dig selvfølgelig opdateret på, om der faktisk er en baby-Jenner på vej eller ej! 

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Måske er du interesseret i...

Nyheder

Mest læste