bloggere

#Stylistadk

TWINPEAKS

Twinpeaks.dk inviterer Mette Marie Lei Lange indenfor I sit humoristiske univers fyldt med skæve beretninger om alt fra hverdagen som tvillingemor og passionen for mode til forkærligheden for chokolade og skuespillermanden Jon Lange – alt sammen serveret med en nærværende og hjertevarm tone.

Elsker du lange, personlige blogindlæg eller trænger du til et godt grin – så bør du gøre det til en fast rutine at kigge forbi hos MM på Twinpeaks.dk.

ROCKPAPERDRESSES

Rockpaperdresses.dk inviterer Cathrine Nissen indenfor i sit personlige og farverige univers fyldt med alt fra pailletter og tyl til Louboutins og Saint Laurent.

Cathrine deler sin passion om mode, indretning, mad og rejser mixet med jordnære tanker om hverdagens udfordringer. På Rockpaperdresses.dk kan du også møde Cathrines hund Frida, #rockpaperfrida, og følge med i planlægningen af Cathrines drømmebryllup.

MISS JEANETT

... er fuldtidsblogger, mor til Bella på 3 år og forlovet med Tim. På Missjeanett.dk inviterer hun dig indenfor i sit liv i smørhullet af Danmark, Odense – et sted, hun elsker at bo! Miss Jeanett har en stor svaghed for kjoler og citrusdesserter, og så rejser hun så meget som muligt.

ACIE

”I like to eat, travel and wear pretty shoes” - sådan beskriver Acie sig selv, og det er også en god beskrivelse af Acie.dk. På bloggen inviterer Acie indenfor i sit liv som karrierekvinde, og hun serverer sin hverdag gennem fine billeder af outfits, sine mange rejser og sit feminine univers, der for tiden er præget af planlægningen af hende og Skjortens bryllup.

Hvis du mangler en lækker opskrift, tips til indretning eller et kig på de nyeste sko, skal du besøge Acie.dk.