Nøgne mænd

Advarsel: Dette indlæg indeholder nøgen hud og tissemænd!

Med fare for at nogen af jer får kaffen galt i halsen, og jeg bliver kaldt en bitterfis (ja fis), så skriver jeg det her alligevel!

I torsdags midt i udsendelsen med Thomas Skov, fik jeg kastet et blad i hovedet. Femina. "Det store mandenummer". Et blad jeg læser i venteværelset hos min læge, fordi der ikke er andre overhovedet fra 2012 eller de sidste tre år. Så jeg var måske ikke helt neutral ved udgangspunktet. Men nu skal det ikke handle om, at jeg synes Femina er træls. Nej, Thomas slog op i bladet, og det her var, hvad der mødte mine øjne: Åh, at føle sig som én på 13, forlegen, som sad jeg der i sofaen med mine forældre og så film og -BUM- så var de nøgne inde i fjernsynet - forfærdelig følelse! Og denne gang på live radio!

Thomas spurgte: "Nårh hvad synes du?"

Mig: "Øhhhh ja tissemænd er jo ikke kønne"

Thomas: "Hvad mener du?"

Mig: "Ja altså jeg har ikke behov for at kigge på fremmede tissemænd. De er jo ikke smukke. Rent æstetisk er det da ikke et godt stykke arbejde"

Redaktøren bryder ind: "Please ikke bruge ordet tissemand. Pik hedder det"

Mig: "Amen kvinder er altså bare pænere dernede. Det er ligesom gemt væk. Typisk mænd: Se hvad jeg har"

- sådan ca. forløb snakken. I radioen. Jeg fik rodet mig ud på dybt vand og kunne på ingen måde bunde. Jeg fik både svinet Femina, de stakkels nøgne mænd og i øvrigt halvdelen af verdens befolknings kønsdele til.

1) Hvad må man kalde dillertøjet? Når nu tissemand er fordømt.

2) Hvorfor katten synes Femina, de skal vise midaldrende mænds ædlere dele?

Jeg kan lige så godt glemme at få forklaret mig bedre eller bare trække helt i land over for lytterne, "sendt er glemt", det er der ikke nogen, der kan huske. Og lytterne har helt sikkert slet ikke tænkt over det. Men de nøgne mænd bliver ved med at rumstere i mit hoved.

Femina skriver: "I ligestillingens navn synes vi på Femina, det er stærkt befriende, at de fire mænd tør træde ind i den hudafslørende virkelighed, som kvinder så længe har befundet sig i. Nyd synet". Hvis de vil seksualisere de her mænd som Side-9-pigen, så synes jeg de rammer lidt skævt. Hvis de vil vise mænd frem for kødets og ligestillingens skyld, så synes jeg også de rammer skævt. Når M! (det der skrækkelige teenage-drenge-blad) viser "den nøgne sandhed", så spørger de aldrig damerne ind til kønsbehåring og yonistørrelse. Snarere ind til hvilken stilling og længere ned ad den gyde.

"Jeg har ikke noget at skamme mig over, for jeg er fuldt tilfreds med mit lem, som i stiv tilstand er 18 cm langt og pænt stiv" - hvad ba'? Too much information. Og i øvrigt meget i tråd med at ville vise hele verden, hvad man har hængende. Kunne I nogensinde forestille jer at svare: "ja jeg er fuldt tilfreds med min yoni, den hænger ikke så meget og kan i øvrigt udvides til det dobbelte". ?!?. Jeg er egentlig lidt ligeglad med, hvad Jan på 50 år synes om sin egen tissemand. 

Kudos for at stille op i bladet, det er sejt af de fire danske mænd; altså at turde. Mit værste og tilbagevendende mareridt er, at jeg går nøgen på indkøb. At være nøgen i et landsdækkende blad - det slår ligesom mareridtet med længder.

Men jeg kan stadig ikke forstå, hvordan jeg skal "nyde synet". Præmissen for interviewet er vel ikke i "ligestillingens navn", hvis vi kvinder skulle have en artikel med flotte billeder af nøgen hud - så er det mislykket. Der er stadig den der lidt underdanig-kvinde-synspunkt over artiklen. Mændene ligger jo ikke kælent på en Ferrari eller med et lille forklæde på køkkenbordet. Måske det også er meget godt i virkeligheden, så havde det været helt fjollet.

I øvrigt synes jeg generelt, at de danske dameblad - ISÆR Alt for Damerne og Femina - alt for tit er spækket med "sådan kan du se han er vild med dig", "hvordan scorer du den flotte fyr", "hvilken type tror han, du er" - omdrejningspunktet er så ofte, hvordan vi, stakkels kvinder, kan finde os en mage, en forsørger, hvad synes HAN. Bah!

Here it goes. Jeg er virkelig i tvivl, om jeg skal poste det her indlæg, om I synes, det er helt mærkeligt. Tilgiv mig, hvis I gør det, så skal jeg nok lave noget bedre senere i dag! Too much information i indlægget, Cathrine? Det er virkelig en tanketorsk - måske nærmere en blåhval - og jeg fik aldrig tankerne snorlige, som I også kan fornemme, men jeg synes simpelthen artiklen ramte helt skævt. I øvrigt ved jeg stadig ikke, hvad man må kalde den der.

Follow my blog with Bloglovin

42 Kommentarer

Relateret indhold

Kommentarer

Katrine
Det er fedt at høre om dine tanker/holdninger til forskellige medier. Du rammer plet og gør det humoristisk. Keep it up :)
Marie
Haha, super godt indlæg! Tror også jeg er ligeså forvirret som dig. For det første så ved jeg heller ikke hvad man må kalde den, tror måske mest jeg bruger pik eller diller. Men som du siger er det altså rent æstetisk ikke noget særlig pænt, så kan den have et pænt navn? Det skal måske heller ikke være pænt, men ja, jeg ved det ikke. Er også ret enig med dig i at artiklen rammer skævt. Nu har jeg ikke læst den, men som du beskriver den, og alene billederne viser det ret godt. Men det er sikkert god læsning og gode billeder for de damer der læser femina. De får da noget at tænke over! Tror også lige jeg skal tygge lidt på den, ved stadig ikke helt hvad jeg synes om det. Håber der kommer nogle flere kommentarer der kan sætte gang i tankerne :)
Nina
Først, gud hvor skriver du bare fantastisk, elsker dit sprog! Grinte flere gange, hvilket du skal tage som noget positivt selvfølgelig! :-) Next, jeg kan egentlig overhovedet ikke se pointen i at Femina har sådan en artikel med i deres blad. Undskyld, men jeg kan ikke helt se hvorfor man skal sidde og kigge på tissemænd (jo det hedder det, nu må de sku holde!), i et dameblad. De er jo grimme?! :D
rockpaperdresses
Haha, ja hvad katten laver de i et dameblad? Og endda i et så... damet blad som Femina? Jeg er så glad for din kommentar, jeg var ikke sikker på, at det ville falde i god jord med så mange "tissemænd" i et indlæg :) Og KÆMPE tak for skrivekomplimentet, det er det skønneste kompliment!
rockpaperdresses
Tak Katrine! Det er jeg så glad for at høre, hvis jeg kan få et lille smil frem på læben er det win! God aften ;)
rockpaperdresses
Åh hvor godt vi har det på præcis samme måde! Selv efter jeg postede indlægget var jeg frem og tilbage - jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal synes om det! Og det er jo ikke fordi, vi er sippede, vel, vi har jo ligesom set det før :) Ja Feminalæserne må være endnu mere "dillerforskrækkede" end vi er blevet. Jeg ved simpelthen heller ikke, hvad man skal kalde den. Diller, lem, penis... Diller = Cathrine, 7 år. Lem = erotisk novelle? Kattelem? Penis = Gammel biologilærer Claus brugte det i tvungen seksualundervisning i 8. klasse, ad. Hvis vi ikke må sige tissemand, så stemmer jeg for lem. Et direkte smukt ord finder vi nok aldrig til sådan en genstand.
rockpaperdresses
I øvrigt har en af mine kammerater på Facebook lige skrevet: "ordet penis er tilpas klinisk og tilpas mundret (no pun intended) til at kunne bruges af alle - det er da værre med de kvindelige kønsorganer. Enten går man super klinisk til værks med ord som vulva og vagina eller også går man i den anden grøft og bruger ord med K og F - der er ikke rigtig nogen gylden middelvej" ... Double trouble... Jeg ved ikke, hvad man stiller op med dem!
Thiller Mette
Hahaha min mor læser femina og jeg vil SÅ gerne være der når hun slår op på denne artikel! Jeg forstiller mig at der kommer samme pinlighed og akavethed frem som da man som barn så film med forældrene og der kom en "erotisk" scene på skærmen (who am I kiddding, jeg bliver stadig pinligt berørt når det sker!). Nå, men hensyn til hvad "tingen" skal hedde så synes jeg penis er et godt ord. Problemet opstår bare når man skal tale om den i flertal - penis'er lyder ligesom ikke godt hmm.. Og så kan du forresten godt hilse dine kollegaer på Mads & Monopolet og sige at de godt kan begynde at lade vær med at kalde den for en Tiller. Jeg hedder Thiller og det er simpelthen så træls at de kalder penisen for mit navn på radioen.. Får altid sms'er om at jeg er i radioen ;) Tak for et sjovt indlæg! Vh. Thiller (som heldigvis også hedder Mette og derfor bruger dét navn over for fremmede så de ikke bliver forvirrede ;))
Sofie
Min mor læser Femina ... Suk!
Annemette
Jeg er lige blevet færdig som sygeplejerske og på et tidspunkt havde hørte vi et foredrag på studiet om "seksualitet og sygepleje" og der berørte de også emnet, hvad man skal kalde den. Foredragsholderen var i hendes lange karriere kommet frem til: 1. Når vi er små hedder det en tissemand. 2. Når vi som unge mennesker finder ud at af den kan bruges til andet end at tisse, hedder det en pik. 3. Når den bliver syg kaldes den penis (lægesprog). 4. Når den har gjort noget ulovligt kaldes den et lem (advokatsprog). Jeg synes det er et humoristisk syn og der er jo noget rigtigt over de forskellige "kælenavne"... :)
mathildejohanne
Haha, jeg synes det er et sejt indlæg. Du burde skrive mere af denne slags(men ikke kun selvfølgelig :) ) Du er meget morsom.
Marie
Nej vi er sgu ikke sippede! Vi har bare smag - og det der er smagløst! Smagløst som en erotisk novelle. Tror man bliver nød til at tilpasse navnet efter situationen i dette tilfælde passer lem utrolig godt, måske passer kattelem endda bedre, haha. Penis er altså også bare for grineren nu jeg tænker over det. Sådan noget de kunne finde på at sige i rytteriet. Det har de da egentlig også gjort, haha! Ej nu er det hele lidt for komisk :D Jeg får aldrig det samme forhold til tissemænd igen - fuck!
Marie
Det er altså også noget der irriterer mig! Vidste ikke at man kunne hedde Tiller/Thiller. Men uanset, er det altså det grimmeste navn til en pik! Jeg tror det er Uffe Buchard der står bag.
M og lille O
Det kommer også meget an på, hvem man omtaler 'den' overfor!? Altså om man taler om 'den' med veninder, kæresten eller i en mere neutral/professionel situation (læs; f.eks. sygeplejerske/læge, ikke prostitution!) Altså jeg synes godt den kan hedde diller - men det minder mig nu alligevel om dengang jeg arbejdede hos en dyrlæge og der var en ældre aleneboende mand, som skulle have sin nye killing vaccineret... 'hvad hedder din lille missekat?'.... dér var svaret! DILLER! Så er det man kommer til at sige 'hva?' selvom man overhovedet ikke kunne tænke sig at høre ham sige det én gang til! Argh! Men hvad skal man gøre...? Jeg tror jeg kastede lidt op i munden af grin, men skrev selvfølgelig katten ind i systemet som 'Diller'.... Men tilbage IRL så synes jeg nu diller er fint for mig - penis lyder netop lærer-agtigt og lem minder lidt om lemmings og lidt bare om noget gråt og kedeligt.. Men vil nu alligevel kun bruge ordet Diller, når det skal være 'sjovt' - lyder ikke så fedt hvis man skal prøve at være sensuel...
rockpaperdresses
Smagsløst! Enig! Jeg er ked af at have ødelagt eller besværliggjort dit forhold til kattelemmet... Åh nej... Pe-nissen? Jeg skal også lige have de nøgne mænd på afstand, før jeg igen kan tænke en civiliseret tanke igen om det stakkels stykke kød :)
rockpaperdresses
Kæreste Thiller - din mor må have fået et chok, da hun slog op på dilleren! Kender så godt den følelse med erotiske scener i symfoni med forældre. Åh åh. Kryber altid lidt længere ned i biografsædet. I virkeligheden var jeg også lidt bange for at poste det her indlæg, jeg ved mine forældre læser med - så ved de altså nu at jeg godt ved hvad der gemmer sig dernede. Tarveligt at kalde den tiller! Vi kunne give dem hundrede andre ord i stedet, må hive fat i Mads! I øvrigt bruger de også tit "Preben" om mænd, der er er lidt kedelige. Alle kedelige mænd hedder Preben. Apparently. Godt du morede dig, det gjorde jeg også mens jeg læste alle jeres kommentarer :)
rockpaperdresses
Annemette, sådan! Det er en absolut glimrende "guideline". Jeg kan så konstatere, at jeg er utrolig barnlig - who am I kidding, det vidste jeg. Jeg griner i øvrigt meget over dit 4. punkt "Når den har gjort noget ulovligt..." - slemme, slemme lem! Men skal vi så holde os til 2'eren nu? Altså er det en pik nu?
rockpaperdresses
Phewha! Godt du grinte :) Tusinde tak for de søde ord! Jeg skal lige finde mig noget andet at få kvabbabbelser over - men det er svært at toppe tissemænd!
rockpaperdresses
Du har helt ret, en situationsfornemmelse er vist ret nødvendig i sådan en situation! Åh nej at kalde sin killing for Diller! Det må have betydet noget helt specielt for ham, det ord! Missen Diller... Åh nej! Jeg grinte sådan, da jeg læste din historie!
Christina Vejsgaard
I den der situation ville jeg altså også sige tissemænd. Når det er sådan lidt sjovt-haha-agtigt så hedder det altså bare en tissemand! Er desuden ret enig i alt det du siger :)
Gitte Ingerslev
Jeg er meget uenig - jeg synes, det er dejligt at se sunde, naturlige mænd og kvinder og er ikke frastødt eller pinlig berørt af nøgenhed. Jeg synes, vi lever i en form for nypuritanisme, hvor nøgenhed er forbeholdt unge, smukke kvinder. Og du lever fint op til den med din blog.
rockpaperdresses
Hej Gitte, jeg synes, de er smadder modige at stille op, som jeg også skriver, men jeg kan ikke rigtig se, hvorfor vi skal se på dem nøgne? De ligger alle mellem slut-20'erne-50'erne - så et par af dem må også tælles som "unge og smukke" som du skriver. Jeg må sige til gengæld, jeg er uenig med "nypuritanismen", som du skriver. Aldrig har vi set så meget nøgen hud alle vegne; Verden i følge Bubber - rundt på bordeller osv. Paradise Hotel - det er jo nærmest ikke bygget op om andet end nøgen hud hos drenge og piger. Mormors bordel - ja der følger vi dem jo nærmest ind i soveværelset. Til gengæld tror jeg, du har fat i noget rigtigt med "forbeholdt unge, smukke kvinder". Hvorfor kvinder altid skal udstilles er mig en gåde - og helst kun dem af plastik og kunstigt hår. Det er ikke helt fair over for kvindekønnet. Men det er en helt anden snak - men også ret interessant! Jeg har ikke noget imod nøgenhed som sådan, men jeg forstår ikke, hvorfor vi konstant skal se på det alle vegne. Det er som oftest på en udstillende måde jf. de programmer jeg har nævnt. Jo mere man viser, jo bedre sælger et blad/bog/tv-program etc. Det er ærgerligt. Hvor er det skønt at få et andet synspunkt på mit indlæg, det er jeg rigtig glad for. Debatten er skøn og vigtig! BH C
Anja Lysholm
Jeg er nødt til at fortælle hvad min mor kaldte den da mine brødre var små: Nillernasen (med tryk på det første som i diller)
Kim Øverup
Med fare for at få høvl, vil jeg lige indskyde et par maskuline alvorsord :-) Jeg er dybt forundret over jeres "hellige" forargelse, der nærmest giver indtryk af at læsning af denne artikel er påbudt ved lov som fast pensum for alle sagesløse kvinder eller at Femina hermed har vansiret nogle hellige skrifter eller forbrudt sig på lignende vis med en utilgivelig handling?! Jeres nærmest enstemmige holdning til, at nøgenhed er uhørt (når det ikke er overlækkert eller seksualiseret?) eller i hvert fald på det bestemteste ligegyldigt, nærmest grimt, vidner om en trist kropslighed og manglende rummelighed. I kunne jo bare bladre videre og flytte fokus til noget andet, men i stedet vælger I at lade jer harmdirre over, at nogen ser sådan ud og står ved det uden synderlig skamfuldhed. Det er vel mest den manglende skamfuldhed, der pisser jer af? Flere af jer har også travlt med at slå fast, at en mands pik bare ikke er pæn. Basta! Er det overhovedet tilladt og acceptabelt at mene sig personligt stødt, anfægtet og forulempet blot af andre folks udseende - hvad enten de har tøj på eller ej? Svaret burde selvklart være nej...
Anny Bjerg
Hej Gitte. Hvor er jeg enig med dig....
Anny Bjerg
Godt Kim, at du også kom med en "mandlig" synsvinkel. Flere af de unge undtalelser kunne have været fra min mors ungdom i 40-erne og 50-erne.
Ida Jensen
Haha, elsker det her indlæg! - og så er "yoni" da et fantastisk ord. Det vil jeg bruge fremover ;-) Dog er jeg uenig i, at mandens "lir" er grimt. Men det kommer vel an på, hvordan man ser på det..
Zille
Åh, hvor bliver jeg dog træt af den kropsforskrækkelse der hærger landet i disse år. Med fare for at lyder som en gammel hippie (jeg er 25 år så jeg tror næppe jeg falder under den kategori), så er jeg fuldstændig uforstående overfor den skam der bliver forbundet med at være nøgen. Ja, reklamerne og det offentlige rum bugner at "smukke" mænd og kvinder der bliver fremvist mere eller mindre nøgne, men så snart det er tale om en normal, gennemsnits krop, så stejler alle og bliver forargede. Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i en del år, og jeg blev meget overrasket da jeg fandt ud af at en stor del af børnene synes nøgne kroppe var ulækre. Selvfølgelig skal drenge synes at piger har pigefnat og omvendt, men at piger synes bryster er ulækre synes jeg er lidt bekymrende. Det taler om en større bevægelse mod et kropshad jeg synes jeg møder mange andre steder. Hvis en ganske almindelig, sund menneskekrop er ulækker, hvor pokker vi så henne? Selv i et program som "Hjælp, vi skal føde!" på DR1, hvor man ellers skulle tro at de ikke var bange for at vise "den nøgne sandhed" so to speak, bliver diverse kropsdele censureret. Jamen, hvad pokker skal vi så bruge et program om fødsler til hvis vi ikke må se hvad der foregår? Jeg synes artiklen i Femina er helt fin fordi den viser fire almindelig mænd, nogle lidt for tykke, lidt for tynde, med lidt for små/store/krumme pikke, osv. Artiklen viser et realistisk billede af hvordan de fleste mænd ser ud. Hvad er der galt i det? Det hele minder mig efterhånden om de amerikanske tilstande hvor blod og vold er helt fint, men så snart nogen nævner/viser noget der overhovedet kunne minde om noget seksuelt/nøgent, så kommer censuren frem! Jeg ved godt jeg lyder meget gammel når jeg bruger ordene "dengang jeg var barn", MEN dengang jeg var barn elskede jeg at komme i svømmehallen, for det betød jeg fik lov til at se alle mulige forskellige slags kroppe, lige fra de rynkede, gamle damer med bryster til knæene til de super stramme 20-årige med glatbarberede kusser og piercing i navlen. Nå, det blev måske lidt rodet, men mit egentlige budskab er: Så kom dog over kropsforskrækkelsen! Ikke fordi alle skal gå rundt nøgne, men menneskekroppen er noget af det mest naturlige der findes, og der er sgu ingen grund til at være så bange for den. Mere nøgenhed til folket!
Uffe Jakobsen
Kære C Tak for din vilje til debat om emnet. Jeg synes, det er fint, at du forholder dig kritisk til artiklen i Femina, men jeg synes ikke du lyder helt fair hverken i din blog eller i dit svar til Gitte. Du spørger "hvorfor skal vi se dem nøgne?". Til det vil jeg svare to ting: 1) Du skal slet ikke se os nøgne. Ok - Thomas Skov smed det i hovedet på dig, men det må du tale med ham om :-) Derudover har du fuldkommen valgfrihed på området. Ingen tvinger dig til at købe Femina, slå op på side 41 og kigge på billederne. På forsiden er du advaret og i indholdsfortegnelsen står der "side 41: TEMA: Nøgne mænd." Så du kan på alle måder selv vælge det fra. Det svarer lidt til at gå ned i videobutikken, leje en komedie, sætte den i din DVD-afspiller, tænde og kigge og så ellers beklage dig over, at filmen er sjov. Du nævner selv adskillige tv-programmer, hvor nøgenhed bliver præsenteret. Også her vælger du helt selv. Du bliver altid advaret først. Om ikke andet så i overskriften. På den måde er der intet at beklage sig over. 2) Man bør se os og alle mulige andre gennemsnitlige og forskellige mennesker nøgne, fordi man bør vide hvordan vi ser ud, så man ikke går rundt og tror, vi ligner dem fra Paradise Hotel, reklamer, modeverdenen og alle andre steder, som præsenterer mænd og kvinder som perfekte kroppe. For sådan er der i virkeligheden ikke mange der ser ud. Og det er et usundt billede at gå rundt med. Men hvis man rent faktisk oplevede, at når tøjet ryger af, er vi alle forskellige og meget individuelle, så kunne det være, at man kunne se lidt længere end til overfladen og blot helt primitivt ytre: "Ad, den tissemand er grim". Men det kræver naturligvis velvilje og måske lidt øvelse at være så rummelig og åbensindet. (Desværre er vi 4 mænd i bladet så ens, at vi nok ikke rigtig er repræsentative for den danske mand. Lige der synes jeg artiklen halter lidt.) Det er som om mange herinde har set artiklen, bemærket nøgne tissemænd og så er al rationel tankegang ellers stoppet der. Så har man tænkt: "Den er jo nøgen - så må det være noget med sex. Det var dog usmageligt at bringe i dette blad." Det har IKKE noget med sex at gøre. Seksualitet jo, men ikke sex. Der er forskel. Hvis folk nu bare kunne skille tingene ad. For mig er en smuk krop en stolt og tilfreds krop - uanset hvordan den ser ud. Desværre er det ikke den slags kroppe, som fylder mest i mediebilledet. De førnævnte tv-programmer rummer som oftest nøgne folk, som lever op til et bestemt ideal om hvordan kroppe er lækre og frække - et ret overfladisk og seksuelt ideal. Men det er desværre yderst sjældent, at man rent faktisk ser stolte og tilfredse kroppe. Og det har femina forsøgt at bidrage til. Og det synes jeg er fedt. At nogle mennesker oplever væmmelse og afsky ved at se en nøgen krop bør mane til eftertanke. Det må betyde, at noget er galt - enten med pågældende menneskers forhold til egen krop eller med samfundets forhold til kroppen generelt. For kroppen er vores mest indlysende og ældste forbindelse til naturen. Og vores krop er så meget en del af os, at vi ikke bør væmmes og skjule den fuldstændig, men derimod stolt erkende hvordan vi ser ud og nyde synet. :-) Go' weekend. Mvh Uffe Jakobsen
Jan Bentzen
Det er lige mine ord :-) Det er så rigtig det du skriver og jeg kan også kun sige! Kom dog over den kropsforskrækkelse og nyd meneskekroppen som den er skabt og lad være med at se dig selv som en af de piger og mænd som er i alle de reklamer man bliver overdænget med hver dag.... For de er ikke naturlige, det er sminket fotos.... Og så lad os ikke få amerikanske tilstande her i landet, selv om vi desvære er godt på vej :-(( En nøgen krop er smuk og vi skal nyde den, ligemeget hvordan den ser ud og det er fuldkommen idioti at begynde at kalde kropsdele noget andet, brug dog de navne som bliver brugt i dag, en pik er en pik og en kusse er en kusse. Hilsen Jan Som er med i den artikel i Femina
Venus
Hmmm... jeg har læst dit indlæg, og de første par kommentarer... Jeg synes dit indlæg er fantastisk, mest af alt fordi du skriver skide godt, så uanset emnet, er jeg sikker på at du vil kunne få smilet og tanker frem i folk :) Altså.. i daglig tale herhjemme, hedder det Anakondaen ;) og hvis det ikke lige er ovefor kæresten hedder det regnormen... Tissemand, vil jeg sige, man stopper med at benævne den som, når først ejermanden er klar over at den kan bruges til andet end at tisse hele brættet til ;) Noget jeg ikke forstår, er forargelsen over at der er bragt ganske naturlige billeder af et par fuldvoksne mænd i bar figur... Personligt bliver jeg mere forarget over alle de dukker der bliver udstillet i diverse blade til at ligne at de ingen hjerne har., og bare står til rådighed... Billederne af mændene er da i det mindste naturlige... Jeg kan heller ikke slå mig enig i, at det ikke er et okay syn, altså, smukt er nok for langt at gå.. men jeg synes da en almindelig slank mand i hans fulde nøgenhed er et lækkert syn :) Synes det er frækt, lækkert og maskulint at se på :) Men vi kan jo heller ikke alle være enige ;)
rockpaperdresses
Hej Jan, Tak for din kommentar! Jeg tror fokus er fjernet fra det egentlige. Læs evt. mit indlæg "Det er skønt at være nøgen". BH C
rockpaperdresses
Hej Uffe, Tusinde tak for alle dine tanker omkring mit indlæg. Jeg har læst hver et ord. Sikke en masse debat det lille indlæg har skabt! Jeg tror dog, fokus har flyttet sig lidt fra det egentlige; men læs evt. mit indlæg "Det er skønt at være nøgen". BH C
rockpaperdresses
Hej Zille, tusinde tak tak for alle dine ord og tanker på mit indlæg. Jeg har læst dem og er både uenig og enig i dine tanker - det er tegn på god debat! Jeg tror dog, fokus har flyttet sig fra det egentlige, læst evt. mit indlæg "Det er skønt at være nøgen". BH C.
rockpaperdresses
Tak Ida! Yoni er Hella Joofs begreb, jeg hørte, da jeg var i praktik på Mads & Monopolet. Jeg synes det er så glimrende! Jeg tænker ikke de kvindelige og mandlige kønsdele som vor herress flotteste kreationer - ikke i sammenligning med fx sommerfuglen eller en flot solopgang, hehe! Dog kan det lækreste syn være en nøgen mand forenden af sengekanten!
… Sådan k...
[...] at tænke på det gode gamle indlæg, det første indlæg jeg skrev som virkelig fik kommentarer “Nøgne mænd”. Jeg tror desværre, det vildleder nogen på Google, for det er vist egentlig ganske [...]
Sådan-kan-man-o...
[...] mærkeligt. Men på 2. pladsen ligger altså “NØGNE MÆND” med 452 kliks. Husker I det indlæg? Jeg tror desværre, mange bliver skuffede, når de klikker herind – der er sgu ikke mange [...]
Interview: Rock...
[...] aldrig forestillet mig, at den skulle blive, som den blev. En dag skrev jeg bare et indlæg om nøgne mænd, og det kickstartede en ny stil for bloggen… Hvorfor startede du din [...]

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.