chunky sandals

røge new in zara sandals

Som i måske spottede i mit tidligere outfit havde jeg nye chunky sandaler på. Jeg elsker lak læderet og de store spænder, og som de er her med løse silkebukser er det den perfekte hverdags kombination!I kan stadig finde dem ved Zara HER, eller finde lignende alternativer på min lille lookbook HER

a loose silhuet

røge outfit by malene birger zara celine nano

       CÈLINE NANO, BY MALENE BIRGER KJOLE, ISABEL MARANT BÆLTE, & OTHER STORIES SILKE BUKSER & ZARA SANDALER

Et løst men lækkert outfit fra Barcelona. Jeg elsker kjole og løse bukser princippet, og sammen med den chunky sandal er det helt genialt. Jeg glæder mig til at vejret permanent bliver bedre herhjemme og det kan udøves! Jeg har haft en fantastisk dejlig påske med meget mad, dejlige mennesker og total afslapning herhjemme.

a little obsession of mine

røge obsession pantone kork

Jeg elsker notesbøger i alle former og afskygninger. Det er så hyggeligt med en masse små tanker, skriblerier og tegninger i en lille bog der er med en over alt. I Barcelona fandt jeg nogle ret fantastisk af slagsen - nemlig pantones fine og meget simple samt en i kork med noget meget lækkert papir. Jeg har kigget lidt efter en i kork noget tid, men jeg synes ofte de er absurd dyre herhjemme og så mange penge vil jeg alligevel ikke smide efter min lille besættelse..

saturdays

røge outfit won hundred prada celine nano

 PRADA SOLBRILLER, WON HUNDRED CARDIGAN, BY MALENE BIRGER ORGANZA TOP, NETBLUSE AF EGET DESIGN & CÉLINE NANO

Jeg brugte virkelig meget denne cardigan på ferien, på trods af jeg på et tidspunkt overvejede at skille mig af med den. Men den kan jo bruges på så mange måder og giver altid et meget effortless udtryk. Jeg må vist sy nogle flere ala denne i andre materialer, og apropos syning så fik jeg igår fremstillet to ret flotte sager jeg glæder mig til at vise jer! 

Content tertiary section