a little obsession of mine

røge obsession pantone kork

Jeg elsker notesbøger i alle former og afskygninger. Det er så hyggeligt med en masse små tanker, skriblerier og tegninger i en lille bog der er med en over alt. I Barcelona fandt jeg nogle ret fantastisk af slagsen - nemlig pantones fine og meget simple samt en i kork med noget meget lækkert papir. Jeg har kigget lidt efter en i kork noget tid, men jeg synes ofte de er absurd dyre herhjemme og så mange penge vil jeg alligevel ikke smide efter min lille besættelse..

saturdays

røge outfit won hundred prada celine nano

 PRADA SOLBRILLER, WON HUNDRED CARDIGAN, BY MALENE BIRGER ORGANZA TOP, NETBLUSE AF EGET DESIGN & CÉLINE NANO

Jeg brugte virkelig meget denne cardigan på ferien, på trods af jeg på et tidspunkt overvejede at skille mig af med den. Men den kan jo bruges på så mange måder og giver altid et meget effortless udtryk. Jeg må vist sy nogle flere ala denne i andre materialer, og apropos syning så fik jeg igår fremstillet to ret flotte sager jeg glæder mig til at vise jer! 

chequered pants

røge ternede bukser H&M

Jeg er ret dårlig til at købe bukser, og underdele generelt. Men på det sidste er jeg kommet efter det med to par nålestribede bukser, og nu et par ternede - plus et par mere jeg erhvervede mig i Barcelona. Men jeg er ret vild med de her i klassiske tern, også sidder de ret godt - de skal matches med løs tee og blazer eller min favorit for tiden - langærmet hvid organza fra By Malene Birger!

the winner is..

Adax carin wester røge give away

                                        SORT CLUCTH / HVID SHOPPER / HVID CLUTCH / SORT TASKESORT PUNG 

Jeg er rigtig glad for alle der ville deltage i konkurrencen om den lækre hvide clutch fra Carin Wester for Adax, og den søde vinder er Anne-Sofie som er blevet kontaktet. 

Men som en treat til jer der ikke vandt er der nu 20% på hele kollektionen, Carin Wester for Adax, inde på mysisters.dk ved brug af rabatkoden "Roge20". 

I kan blandt andet finde de lækre tasker ovenfor og personligt er min favorit den store hvide shopper med sorte stropper - den passer lige ind i min sort/hvide besættelse for tiden og da jeg ingen hvide tasker ejer ville en i lækkert skind være optimal! 

Content tertiary section