Få bleget tænderne naturligt med en banaskræl

Foto: Creativecommons.org og Anna Stokland / Balmain SS16

Sådan får du hvidere tænder med en bananskræl

Ja du læste rigtig: En bananskræl er faktisk et effektivt og billigt alternativ til den dyre tandblegning hos tandlægen

28. december 2016 af Marie Alkestrup

Hvem drømmer ikke om pæne hvide tænder ligesom de smukke og nogle gange overbetalte stjerner i Hollywood? Desværre er tandblegning hos tandlægen ikke en billig behandling, og netop derfor kan det være svært at få råd til, hvis du ikke er en rig kendis.

Heldigvis findes der en meget billigere løsning, og vil du gerne have hvidere tænder, men ikke bruge tusindvis af kroner på det, så prøv i stedet at finde en bananskræl frem.

Psst ... Er du også en af dem, som børster tænderne helt forkert?

Selvom det lyder skørt, så vil indersiden af bananskrællen give dig hvidere tænder, fordi skrællen indeholder kalium, magnesium og mangan, som alle er ingredienser, der kan afhjælpe misfarvning på dine tænders emalje.

Sådan gør du

Tag en bananskræl, og gnid den bløde inderside af skrællen op imod dine tænder, så det efterlader et lag af bananskræl på tænderne. Forsøg at holde læber og tandkød fri fra massen af bananskræl, og lad det sidde på tænderne i ti minutter.

Når de ti minutter er gået, skal du tage en tør tandbørste og gnide massen endnu mere rundt på tænderne.

Efter du har gnedet massen godt rundt på tænderne, skal du rense massen af igen ved at børste tænderne som normalt med tandpasta og skylle godt efter med vand

Hvor ofte skal du gøre det?

Gentag processen hver eneste dag i op til to uger, og så skulle du meget gerne opleve at få fine og hvidere bisser – smart!

Måske er du interesseret i...

Nyheder

Mest læste