© @kyliejenner

Kylie Jenners beauty-hemmeligheder

Realitystjernen afslører i et nyt interview hemmeligheden bag sine beauty-rutiner og ikoniske læber. Læs med her

10. september 2015 af Astrid Marie Klein

Vi er vant til at se den smukke Kylie med fuld makeup, falske vipper, bronzer og lipliner, når vi sammen med mere end 33 millioner andre Kardashian-Jenner-fans følger med på realitystjernens Instagram.

Det var også her, Kylie tidligere på året løftede sløret for sine nye spændende fremtidsplaner som beautyblogger, hvor hun blandt andet vil dele how-to-get-the-Kylie-look-videoer.

 

 

Brown lips 😍 #KylieLipKit stay tuned 😛

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Kylie er besat af makeup og i et nyt interview med The New York Times har hun afsløret nogle af sine beauty-hemmeligheder: "Hvis jeg skal ud og ses med med nogen, har jeg ikke vild makeup på. Det er ikke attraktivt på mig. De billeder, du ser på min Instagram, er som regel taget i forbindelse med et fotoshoot eller et interview."

Derudover afslører realitystjernen også, at hun ikke bruger parfume, da det giver hende hovedpine, og at mejeriprodukter fik hende til at tage på. Efter at have snakket med en ernæringsekspert fik hun dog styr på vægten igen.

Endelig afslører Kylie også hemmeligheden bag sine meget karakteristiske læber, som en vis Dr. Ourian i Beverly Hills kan tage æren for, og som Kylie dagligt pynter med sine elskede liplinere og læbestifter.

Måske er du interesseret i...

Nyheder

Mest læste